Καλωσήλθατε!

Καλωσήλθατε!

ΗΡΩ ΑΝΥΦΑΝΤΗ

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην ιστοσελίδα μου. Ας συστηθούμε… Το όνομά μου είναι Ηρώ Ανυφαντή. Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου διαμένω και εργάζομαι. Όπως μπορείτε να δείτε και από τη σελίδα του προφίλ μου, το 2009 ολοκλήρωσα τον προπτυχιακό κύκλο σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και συνέχισα σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών (2011) στο Victor Segalen του Bordeaux στη Γαλλία. Από το 2014 ασκώ θεραπευτικό έργο -έχοντας την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος- ως Κλινική Ψυχολόγος και Συστημική Οικογενειακή θεραπεύτρια.

Στη συγκεκριμένη ενότητα θα επιχειρήσω να καταγράψω σε μορφή άρθρων απόψεις, προσεγγίσεις και να παραθέσω χρήσιμες παραπομπές για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα όλων μας. Θα επιχειρήσω να παραθέτω -όσο πιο συχνά γίνεται-

  • περιλήψεις άρθρων,
  • σχολιασμούς σε σύγχρονα ζητήματα που σχετίζονται με την επιστήμη της ψυχολογίας και τη συμβουλευτική.

Ευεπλιστώ να διερευνήσουμε από κοινού αντιλήψεις, στάσεις και πρακτικές με τις οποίες καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι και καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις, μέσα από μια μεγάλη δεξαμενή επιλογών.

Σας προσκαλώ λοιπόν να με συντροφεύσετε σε αυτό το διαδικτυακό περίπατο. Φυσικά είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τόσο τηλεφωνικά όσο και να στείλετε τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις σας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας στη σχετική σελίδα του ιστότοπου.

Ηρώ Ανυφαντή

Κλινική Ψυχολόγος – Συστημική Οικογενειακή θεραπεύτρια

 

0 Comments
Leave a reply