Υπηρεσίες

Ατομικές Συνεδρίες - Ηρώ Ανυφαντή

Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδα και είναι αδύναμοι να διαχειριστούν διάφορες καταστάσεις και τότε χρειάζονται στήριξη.

περισσότερα …

Ηρώ Ανυφαντή - Κλινική Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΖΕΥΓΟΥΣ

Θεραπεία ζεύγους

Μέσα από τη θεραπεία οι δύο σύντροφοι γνωρίζουν καλύτερα τόσο τον εαυτό τους όσο και τον άλλο. Καταφέρνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα του συντρόφου τους και δημιουργείται ένας ανοιχτός χώρος επικοινωνίας, οικειότητας και εμπιστοσύνης.

περισσότερα …

Οικογενειακή Θεραπεία - Ηρώ Ανυφαντή

Οικογενειακή θεραπεία

Καθώς οι οικογένειες εξελίσσονται, βιώνουν κρίσιμες περιόδους, κατά τις οποίες οι νέες συνθήκες απαιτούν να υπάρξει αλλαγή στους τρόπους με τους οποίους τα μέλη τους σκέπτονται, αισθάνονται ή σχετίζονται μεταξύ τους.

περισσότερα …

Ηρώ Ανυφαντή - Κλινική Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΦΗΒΩΝ

Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία Εφήβων

Η εφηβεία αποτελεί μια μεταβατική περίοδο από την παιδική ηλικία προς την ενηλικίωση που κατά τη διάρκειά της συμβαίνουν πολλές αλλαγές, τόσο βιολογικές όσο και ψυχολογικές. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό λοιπόν ο έφηβος να έχει σωστή υποστήριξη, έναν σύμμαχο.

περισσότερα…

Εκπαιδευτικές Σχολές Γονέων - Ηρώ Ανυφαντή

Εκπαιδευτικές σχολές γονέων

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, αλλά και σε μελλοντικούς γονείς, αποτελώντας ευκαιρία για παροχή γνώσεων, ανταλλαγή εμπειριών και προβληματισμό.

περισσότερα…

Ηρώ Ανυφαντή - Κλινική Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, on line συμβουλευτική

Online Συμβουλευτική – Ψυχολογική Υποστήριξη

Η διαδικτυακή συμβουλευτική αξιοποιεί τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη ειδικά σε περιπτώσεις όπου η παραδοσιακή μέθοδος πρόσωπο με πρόσωπο δεν είναι εφικτή.

περισσότερα…